Thursday, July 11, 2024

Nyári FRISSSS ~ Várjuk csapatunk új tagjait ÉS új eseményeket indítunk ősszel

 Az új fejezetet, amibe belevágtunk, egy tagság frissítéssel szeretnénk kiteljesítni, áramlásban tartani - az alapítás óta az évek során különféle okokból inkatívvá vált tagjaink helyére keressük azokat, akiket lelkesít az önfeledtségről szóló programok szervezése, a felnőtt játszóterek képe, az Átalakulás Oázisa.. egy olyan Közösség, ami azért létezik, hogy teret tartson öngyógyító képességeink minél teljesebb működésének és legtisztább Álmaink kibontakozásának. A jelszó: szeretet-kötvények és a gondoskodás árfolyama😊  (Dr.Jacqueline Hobbs)

Emlékeztetőül a tavalyi soraink: Egy-ügyűek: 2023 (egyugyuek.blogspot.com)

A játszótársam akarsz-e lenni? 💗 augusztus végéig várjuk a jelentkezéseket a galkati789@gmail.com címre


Olyan jó felidézni a tavaszi eseményünket, ahol azt tettük középre Hogyan tudunk minél több teret adni annak az ártatlan lelkesedésnek, ami az egyszerű, igazi értékek és a felszabadult pillanatok iránt él bennünk?

Szeptember végétől egy olyan esemény sorozatot is tervezünk, ami mozgásban és/vagy kommunikációban megváltozott képességűeknek szeretne teret adni az önfeledtség megélésére zenés-táncos önkifejezés formájában, együtt olyanokkal, akik szívesen tapasztalnák meg, milyen egy elfogadó térben kapcsolódni velük. Kérjük jelezze, akit ez hív. Havi 1-2 alkalom várható két tapasztalt mozgásterapeuta vezetésével, akiknek köszönhetően év végén Máté 3 foglalkozás után láthatóan jobban lett 💛 Alig várjuk, hogy kikerüljön az első dátum:)