Wednesday, December 13, 2017

Örömmel jelentem, hogy az Unikornis Egyesület bejegyzés alatt van, reméljük hamarosan megkapjuk a bíróságtól a visszajelzést.
Sok minden történt az utóbbi hetekben, hónapokban. Részt vettünk egy képzésen a támogatott lakhatás kapcsán (az egyszerűség kedvéért lakóotthont, gondozóházat emlegetek mindig, de jelenleg ez a TL a hivatalos megnevezése annak, amit létrehozhatunk) - nagyon sok hasznosat tanultunk.
Van egy lehetséges helyszínünk is, ahol bérlőkként elindíthatnánk jövőre az elképzelésünket, de egyértelműen a saját ingatlan a cél. Folyamatban vannak további külföldi támogatási lehetőségek, amihez persze még munka és idő kell, de tesszük a lépéseket sorban:) És bizony Máté közben 16 éves lett...
Ma pedig egy remek kiadványt bemutató beszélgetésre volt szerencsém eljutni: Anya kiáll és beszél http://www.kozeletiskolaja.hu/page/blog/tagged/könyv/ - nagyon jó volt hallgatni a megszólaló anyákat, akik különböző fontos területeken végeznek érdekképviseleti tevékenységet. Arról a területről, amiben mi is legérintettebbek vagyunk, Csordás Anett volt jelen a Lépjünk, hogy léphessenek egyesület képviseletében. Nemrég voltam egy hasonlóan erőteljes beszélgetésen, aminek a legelején elhangzott a felvetés, hogy mivé válna a világ, ha a hasonlót keresnénk egymásban, és nem a különbségeket... Rengeteget tudnék írni ezzel kapcsolatban, de csak hírt szerettem volna adni végre újra röviden. Folytatás következik:)


No comments:

Post a Comment