Wednesday, September 25, 2019

Spontaneitás és gyermekiség

Ma a Retro rádiónál is jártam egy rövid programajánlóra a következő közös eseményünk kapcsán az együttműködő civil szervezetekkel, ami október 3-án lesz a Kálvin téren, a Premier Kultcaféban. Sokan láthattátok a Szabad napot minden családnak című felhívást, a videókat..például amiben Harcsa Veronika elmondja, milyen fontos a spontaneitás az ember életében, és a szeretteiket otthon ápolók ebből mennyire keveset élhetnek meg. Ezzel különösen együtt éreztem..Nagyon szeretem a spontaneitás szabadságát, a kreatív energiát benne, és nagyon vágyom többre belőle. Hiszem, hogy van erre mód, ha több támogatást kapnak, akik ezt a feladatot végzik az ápolásra szorulók mellett, és rengeteget tapasztalom, hogy ez az, ami a fiamnak is legjobbat tesz - amikor nem stresszelek, valóban jelen vagyok, együtt áramolva az Élettel. Szeretnénk, ha ez az esemény is lehetőséget teremthetne, hogy egymásra találjanak az érintettek a tenni, segíteni vágyókkal, hogy egyre tisztább képet kaphasson mindenki a valódi szükségletekről, különösképpen azok, akik döntéshozói helyzetben vannak.
Máté az idén 18 éves lesz - hihetetlen. Sokat írtam már arról, mennyire össze vagyunk nőve, nagy nagy szeretetben, ugyanakkor érzem, hogy milyen jót tenne neki új barátokra lelni, kicsit jobban elkerülni a szoknyám mellől, hogy kibontakoztathassa mindazt az ajándékot, amit magában hord. Mindketten nagyon szeretünk kapcsolódni, szétosztani magunkat, feloldódni a kapcsolódásokban:)
Ez a bizonyos gyermeki együgyűség, ami köré szövődik mindez..és tudom, hogy ez sokunk közös ügye, az ilyen alapokra épülő közösségek, letisztult együttműködések. Adjunk ennek minél több teret közösen!

No comments:

Post a Comment